Segueix-nos

93 388 28 29
652 980 636

Castellano Català

Desde 1991

LA NOSTRA HISTORIA

Casajardín va néixer al 1991 per persones vinculades al món de la jardineria, agrícola i forestal des de fa més de 10 anys. Disposem entre altres distribucions amb les millors marques capdavanteres al mercat, STIHL, HONDA, BRIGGS, VIKING....

La nostra activitat principal és la venda tant de màquines com de consumibles, la reparació i el seu corresponent manteniment.
Proporcionem un servei professionalitzat tant a empreses com a particulars. En la actualitat disposem amb més de 3000 clients, entre els quals es troben les principals empreses del sector.

EL NOSTRE OBJECTIU

T'ajudem a trobar la màquina o producte que millor s'adapta a les teves necessitats, amb un assessorament personalitzat, ràpid i eficaç.

Tots els nostres productes vénen directament del distribuïdor oficial sense passar per intermediaris, per això garantim que totes les nostres màquines i serveis de reparació són de màxima garantia i qualitat.
A Casajardín volem el millor per als nostres clients, per això no dubtis en venir a visitar la nostra botiga a Badalona centre.

EL NOSTRE EQUIP

Som un equip familiar, amb persones formades, expertes i experimentades amb un objectiu en comú: ajudar i assessorar als nostres clients amb les seves màquines.

  • Constant formació
  • Equip en creixement
  • Ampliació de l'empresa
  • Últimes tecnologies

Maquinària Jardí Badalona

Maquinària Jardí Badalona

Maquinària Jardí Badalona

Casajardín Badalona

Per a més informació, truca'ns al

93 388 28 29o

Contacta'ns